02.07.2014
IZLET ŠKTD Iskanje vsaj po eno besedi
 Iskanje po vseh besedah
Arhiv vseh obvestil
19.04.2014
VELIKONOCNE DELAVNICE ZA OTROKE 2014
 
Letoanje srecanje je potekalo v soboto, 19. aprila 2014, v prostorih Vaako-gasilskega doma Brezovci. Poimenovali smo ga Velikonocne igre s pirhi.
 
Da bi letos ponudili spet nekaj novega in zanimivega, smo se odlocili, da otrokom na sodoben nacin pokalemo, kako so se nekoc otroci in odrasli ob veliki noci igrali s pirhi. Izbrali smo atiri igre. V ta namen smo glede na starost otrok uporabili loge razlicnih velikosti in plasticne pirhe.

Igra Jajcka v koaari je od otrok zahtevala spretno metanje logice v koaaro. Bili so zelo uspeani.
Igra Pirhi na bregu je bila zahtevnejaa, ker so otroci morali kotaliti pirhe po klancini navzdol, ob tem pa pirhi niso smeli pasti na tla.
Pri naslednjih dveh igrah so se otrokom pridrulili ae starai. Najprej so oboji morali pokazali spretnost noaenja jajck na llici med ovirami v igri Jajce na llico. Pokazali so veliko mero spretnosti in tudi hitrosti. Igranje smo zakljucili z najbolj znano igro Gnilo jajce, ob kateri so se tudi starai zelo zabavali.
Iskanje velikonocnega zaklada zaradi slabega vremena ni bilo molno zunaj, zato smo clanice druatva otroke na koncu srecanja obdarile z dvema zajckoma. Eden je bil cokoladni, drugi pa iz blaga, izdelek clanic druatva.
Prireditve so se udelelili vsi vabljeni otroci in njihovi starai oz. stari starai.

Vec pa si oglejte v Galeriji.

 
Na vrh  / Nazaj 
 
Prireditve

Sponzorji
 Športna trgovina Prva liga
 Balonarski klub BERTA
 Geo-vrtina d.o.o.
 Kurilko - Naftni derivati
 Megras d.o.o.
 Okrepcevalnica Na Jasi
 Pentek Franc s.p.
 Pomurski aport
 Vega produkt d.o.o.
 Vino Kosi
 Zavarovalnica Triglav d.d.


Logotip